Μιχάλης Tζ. Χατζηχάννας

Μιχάλης Tζ. Χατζηχάννας


Ο Μιχάλης Tζ. Χατζηχάννας αποφοίτησε από το Royal Holloway Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2006 αποκτώντας Πτυχίο στην Διοίκηση και τη Λογιστική. Το 2007 απέκτησε Μεταπτυχιακό στην Ανάλυση Κινδύνου στο King’s College του Λονδίνου και το 2011 έγινε εγκεκριμένο μέλος του ICAEW ως Ορκωτός Λογιστής ενώ εργαζόταν για πέντε χρόνια στην KPMG Κύπρου. Το 2015, ο Μιχάλης απέκτησε το ανώτερο δίπλωμα στην Διεθνή Φορολογία από το Chartered Institute of Taxation. Επιπλέον, το 2018 απέκτησε το Ανώτερο Πιστοποιητικό για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Ρυθμιστικού Πλαισίου από το Chartered Institute for Securities & Investment και εγγράφηκε με την CySEC. 

Ως Επόπτης στο Τμήμα Ελέγχου, ο Μιχάλης ήταν υπεύθυνος για ελεγκτικά, φορολογικά, λογιστικά, πρότυπα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, κανονιστικές απαιτήσεις και συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανησυχίες, εντοπίζοντας πού μπορεί να επηρεάσουν τον πελάτη και λαμβάνοντας τα υπόψη στην τεκμηρίωση του ελέγχου.

Με σημαντική εμπειρία στην αξιολόγηση και αναδιάρθρωση της επιχείρησης, ο Μιχάλης ηγείται της H&P Accountants στην παροχή υπηρεσιών ελέγχου, επιχειρηματικών συμβουλών, διεθνούς φορολογικού προγραμματισμού και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιώn. Eίναι επίσης μέλος στο δίκτυο της επιτροπής IFRS αντιπροσωπεύοντας την Global FinExpertiza.

Εκτός από την τεχνική πλευρά, ως φυσικός ηγέτης και παρέχοντας κίνητρα, δεσμεύτηκε στην συνεχή ανάπτυξη της ομάδας. Ο Μιχάλης είναι επίσης ο επικεφαλής του λειτουργικού τμήματος της H&P Accountants.

 

© 2019 H&P Accountants. All Rights Reserved