Καλωσορίσατε στην H&Accountants

Ο προσδιορισμός της ανάγκης να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και να ξεπερνούμε συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών μας στους τομείς των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, μας οδήγησε στην δημιουργία της Η&P Accountants.

Η εταιρεία μας H&P Accountants σχηματίστηκε από μια ομάδα έμπειρων και δυναμικών επαγγελματιών και δημιούργησε μια μοναδική προσέγγιση " One-Stop - Shop " (Ενιαίο σημείο πρόσβασης). Προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν θεσπισμένο και εσωτερικό έλεγχο, αξιολόγηση εταιρειών, συμβουλευτικές υπηρεσίες και αποτελεσματικό φορολογικό προγραμματισμό επιτυγχάνουμε την μείωση του χρόνου διαχείρισης του κάθε πελάτη και την ικανοποίηση των περιφερειακών επιχειρησιακών του αναγκών παρέχοντας  μία ολοκληρωμένη υπηρεσία.  

 

 

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε:

Τι κάνουμε

Για κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε έχουμε ένα ειδικευμένο τμήμα, το οποίο είναι στελεχωμένο από εμπειρογνώμονες που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και κατανοούν κάθε βαθμίδα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης. 

Διαβάστε περισσότερα

Δεν θα έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση. Η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός αποτελούν πρωταρχικό στόχο για εμάς. Η φήμη είναι το παν για μας και θα την διασφαλίσουμε – διερευνώντας κάθε πιθανή δίοδο έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις υπηρεσίες που αξίζουν και ακόμη περισσότερα...

Διαβάστε περισσότερα

© 2020 H&P Accountants. All Rights Reserved